OTOGAR ESNAFININ KAFASI KARIŞTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OTOGAR ESNAFININ KAFASI KARIŞTI!


 

Mersin’de kangren haline gelen yeni otogarda işletmenin Şimşek Grup’tan, belediyeye geçmesi üzerine esnafın kafası karıştı.

SONER AYDIN

Mersin’de dönemin belediye başkanı Macit Özcan tarafından 2012’de temeli atılan ve açılışı 2015’de MHP’li Burhanettin Kocamaz tarafından yapılan Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin (MEŞOT) işletmecisi Şimşek Grubun, tesisi polis eşliğinde boşaltmasının üzerine otogar içinde faaliyet yürüten esnafın kafası karıştı. İşletmenin el değiştirmesinin ardından otogar esnafı, kira ve kapı giriş-çıkış ücretini nereye ödeyecekleri konusunda ikilemde kaldı. 

“BU İŞTEN BİRŞEY ANLAMADIK”
Otogarda yaşanan gelişmelerle ilgili gazetemize konuşan ismini vermek istemeyen bir esnaf, “10 gün önce otogar Şimşek Grup’tan, belediyeye geçti. Şimdilik olumlu bir gelişme yok. Bizimle gelip iletişime geçen de olmadı. Kiramızı, kapı-giriş ücretlerini nereye ödeyeceğimiz konusunda kafamız karıştı. Otogarda bir türlü yönetimsel sorunlar çözülemedi. Şimşek Grup ihaleyi aldı, otogara girdik kiramızı ona ödemeye başladık. Onlar otogardan çıkartıldı şimdi belediye kirayı bize ödeyin diyor. Bu işten bir şey anlamadık. Burada zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor. Temizlik konusunda eksikliler var. Çığırtkanlar çoğaldı. Çalışanlar ve zabıta bazen karşı karşıya geliyor” diye konuştu.

“KOCAMAZ OLDUKÇA BEN YOKUM”
Otogardan polis eşliğinde çıkartılan Şimşek Grup sahibi Halit Şimşek ise, otogarda yapılacak yeni ihaleye girmeyeceğini söyledi. Otogarda yeni bir ihale sürecinin yaşanacağını dile getiren Şimşek, “Yaklaşık 10 milyon lira para verdik belediyeye. Parayı tanzim ettikten sonra bu işlerden uzak duracağım artık. Bu yönetim ve Burhanettin Kocamaz belediyenin başında oldukça ihaleye girmeyeceğiz” dedi.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA