KADINLAR GALİBİYETLE TANIŞTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADINLAR GALİBİYETLE TANIŞTI!


 

Türkiye Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 22. Hafta mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyespor evinde İstanbul Üniversitesi’ni 85-59 mağlup etti.

Mersin BŞB: 85 - İstanbul Üniversitesi: 59

Mücadeleye hızlı ve istekli bir şekilde başlayan Mersin BŞB, ilk periyotta rakibine karşı 26-15’lik üstünlük kurdu. İkinci periyoda da yine aynı azim ve istekle başlayan temsilcimiz 26-11 gibi çok ciddi bir fark atarak ilk yarıyı 52-26 önde kapattı. Devre arasına ciddi bir farkla giren Mersin BŞB’de ikinci yarıda biraz tempo düştü ve üçüncü periyot 16-16 eşitlikle toplamda ise 68-42’lik ev sahibinin üstünlüğüyle tamamlandı.  Son periyoda 26 sayı farkla giren Mersin BŞK, farkı koruyarak son periyodu 17-17’lik eşitlikle bitirdi ve mücadeleyi 85-59 kazanarak haftayı galibiyetle tamamladı.
Geçen hafta Fenerbahçe’ye mağlup olan fakat bu maçta rakibini farkla mağlup eden Mersin BŞB’de maç boyunca Farhiya Abdi 21 sayıyla, Marissa Coleman 10 ribaundla ve Nilay Kartaltepe ise 13 sayıyla maçın en iyi isimleri oldular.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA