Mersin’in gururu milliler iddialı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’in gururu milliler iddialı


 

Bocce Milli Takımı’nın Mersinli sporcuları, 18-21tarihlerinde Mersin’de yapılacak Türkiye Bocce Volo Şampiyonasında kupa ve madalyalar alma iddiasında!

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Mersin İl Temsilcisi ve Milli Takım antrenörü Niyazi Kutlay, Bocce Milli Takım sporcuları ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Şaban Güneş' i ziyaret ederek milli takım forması hediye ettiler.

Ziyarette konuşan Kutlay; “Şehit Ali Anar Türkiye Bocce Raffa Şampiyonası Kadınlar ve Gençler kategorilerinde, Türkiye Şampiyonluğumuz, Bocce Petank Türkiye Şampiyonası Kadınlar Türkiye 3. Cezayir’ de yapılan Uluslararası Bocce Raffa Şampiyonasında Milli Takım kadrosunun 3.’lüğümüz ve Tek Erkek Gençlerde Sedat Süne Türkiye 3.’sü olmuştur. Tamamını Mersin'li sporcularımız oluşturmuş, bu yıl ikincisi düzenlenen Mersin'in en iyi sporcuları ödül töreninde bocce milli sporcularımız; Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Valimiz Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz tarafından ödüllendirilmiştir” dedi.

Bocce branşında Mersin’i en iyi şekilde temsil ettiklerini vurgulayan Kutlay; “Şu ana kadar 14 Milli Sporcumuz Bocce Milli Takım kadrosunda, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonalarında görev almış, Mersin ilimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. 18/21 Mayıs 2017  tarihlerinde Mersin'de yapacağımız Türkiye Bocce Volo şampiyonasında kupa ve madalyalar alarak ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.

Milli sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden İl Müdürü Şaban Güneş, milli sporculara çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA