Maç saati bekleniyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Maç saati bekleniyor!


 

Mersin’de Süper Lig’den, Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak takımın belli olacağı Meskispor ve Anamur Belediyespor derbisi için geri sayım başladı!

ALİ ŞANLI

Mersin futbol camiasının yakından takip ettiği Süper Lig’deki çekişmeli sezonda Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak takım yarın oynanacak derbide belli olacak.

2016-2017 sezonu Süper Amatör Lig’ini Şampiyon tamamlayan Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için oynadığı Play-of  mücadelesini 2. Sırada tamamlayarak Meskispor ile baraj maçı oynamaya hak kazandı.

Pazar günü saat 16.00’da Mersin Stadyumu’nda oynayacakları baraj maçı için hazırlıklarını tamamlayan Meskispor ve Anamur Belediyespor maç saatini bekliyor. Bölgesel Amatör Lig’de statü gereği Silifke Belediyespor’un arkasında yer aldığı için Süper Amatör Lig 2.si Anamur Belediyespor ile baraj maçı oynayacak olan Meskispor tüm palanı önümdeki sezon da BAL’da mücadele etmek. Ligdeki başarısını Paly-Off’lar da gösteremeyen Anamur Belediyespor ise güçlü rakibini yenerek 1 yıl aradan sonra tekrar BAL’da oynamak istiyor. Her iki takımında çok istediği BAL’da  bu sezon küme düşen takım ise Toroslar Belediyespor oldu.

Anamur Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Türe 30 Nisan 2017 Pazar günü saat 16.00’da Mersin Arena stadında oynanacak olan maça tüm Anamur halkını davet etti ve saat 10.00’da Anamur Belediye hizmet binası önünden otobüs kalkacağını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA