MUCİZE BİLE YETMEYEBİLİR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUCİZE BİLE YETMEYEBİLİR!


 

MERSİN İDMAN YURDU: 0 – ESKİŞEHİRSPOR: 4

TFF 1.Ligin 30. haftasında Mersin Stadyumunda oynanan maçta düşme hattındaki Mersin İdman Yurdu, Süper lige çıkmak için mücadele eden Eskişehirspor karşısında hezimet yaşayarak sahadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu skorla son sıradaki yerini koruyan Mersin İdman Yurdu, ligde kalma umutlarını da iyice zora soktu.  

Serkan TULTAK

Maça iyi başlayan Mersin İdman Yurdu yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince 39. dakikada ceza yayı çemberinden topa vuran Hasan Hüseyin’in Eskişehir’i 1-0 öne geçiren golünü kalesinde gördü. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
Konuk ekip ikinci yarıya da golle başladı. 47. dakikada Bruno, kale dibinde şık bir vuruş ile takımını 2-0 öne geçirdi. Maça iyice ağırlığını koyan Eskişehirspor’dan Hasan Hüseyin 55. dakikada kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı. 77. dakikada tekrar sahneye çıkan Bruno da ikinci golünü atarak skoru 4-0’a getirdi. 
Eskişehirspor, hiç zorlanmadığı maçtan üç puan alarak Süper lig yolunda önemli bir avantaj sağlarken, Mersin İdman Yurdu ise 25 puanla son sırada kalmaya devam etti. 

“SAHİPSİZ KENTİN SAHİP ÇOCUKLARI”
Maçın sonlarına doğru Kırmızı Şeytanlar’dan protestolar yükseldi. Eski ve yeni yönetimlere yönelik tepki veren taraftarlar, “Sahipsiz kentin sahipsiz çocukları” sloganları attılar. Maçın bitiş düdüğü ile bazı futbolculara da sahip çıkmayı ihmal etmeyen taraftarlar, skora rağmen iyi bir maç çıkaran ve henüz 19 yaşındaki kaleci Yunus Emre’ye de destek verdiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA