EMEKÇİLER HAKLARINI HAYKIRACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EMEKÇİLER HAKLARINI HAYKIRACAK


 

Mersin’de 1 Mayıs coşkusu geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yine Cumhuriyet Meydanı’nda yaşanacak.

Katılımın geçen yıllara oranla yüksek olması beklenen kutlamalarda emekçiler eşit, güvenceli, insanca bir yaşam taleplerini dile getirecek.

SONER AYDIN

Mersin’de 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları öncesi sendikalar, odalar, STK’lar son hazırlıklarını tamamladı. Bu yıl OHAL gerekçesiyle emekçilerin yapmak istediği yürüyüşe izin verilmezken, sendikalar kendi kurumlarının önünden bir araya gelerek alana geçecek. Saat 16.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak 1 Mayıs kutlamalarına geçtiğimiz yıllara oranla katılımın yoğun olması bekleniyor. Öte yandan Mersin Valiliği kutlama öncesi geniş güvenlik önlemleri aldı. Gece saatlerinden itibaren kutlamanın yapılacağı alanın etrafında güvenlik önlemleri alınmaya başlandı.

Bu yıl emekçilerin yanı sıra Mersin Üniversitesi’nde sözleşmesi yenilenmeyen ve son Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevden alınan akademisyenlerin de bir kortej oluşturması “Akademi biat etmez” sloganı ile kutlamalara katılması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA