GELECEĞİN MİMARLARI BAKANLIKTAN ÖDÜL ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GELECEĞİN MİMARLARI BAKANLIKTAN ÖDÜL ALDI


 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından düzenlenen 2. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması’na katılan Mersin Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri ödül aldı.

Mimarlık Bölümü öğrencileri, Türkiye’de herhangi bir yerleşmenin ekolojik yaklaşımla planlanması ve kentsel tasarım ilkelerinin geliştirilmesine katkı sağlamayı amaçlayan proje yarışmasına iki proje grubuyla katıldı.

Mimarlık Bölümü öğrencilerinden Cavidan Ak, Burçin Balıkçı, Mehmet Sait Ayhan, Cihan Karadağ "Müftü Deresi Arkeopark ve Ekolojik Koridor Düzenlemesi" teması ile; Selin Uğuz, Evindar Sakarya, Hülya Kayabaşı, Kübra Suna "Davultepe Deniz Kaplumbağası Yuvalama Alanı Tabiat Parkı Düzenlemesi" teması ile yarışmaya katıldı ve ön elemeyi geçerek finale katılmaya hak kazandı.

Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda "Davultepe Deniz Kaplumbağası Yuvalama Alanı Tabiat Parkı Düzenlemesi " projesiyle ile katılan öğrenciler, mansiyon ödülü kazandı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA