Sağlığını düşünen Tarsus’a geliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sağlığını düşünen Tarsus’a geliyor


 

Avrupa’da yaşayan gurbetçiler, sağlık hizmetleri için artık Tarsus’u daha çok tercih ediyor. Son olarak, İngiltere’de yaşayan Ceyda Uzun, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde tüp mide ameliyatı oldu.

Haber Merkezi

Geçmişte maddi imkanı olanlar önemli ameliyatları için Türkiye’den Avrupa ve Amerika’ya giderken, son yıllarda rota tersine döndü. Artık Avrupa’daki özellikle Türk vatandaşları, yaşadıkları gelişmiş ülkelerin olanaklarına rağmen, sağlık hizmeti almak için Türkiye’yi tercih ediyor. Gurbetçilerin ameliyat ve diğer sağlık uygulamaları için geldiği yerler arasında Medical Park Tarsus Hastanesi de öne çıkıyor. Son olarak, İngiltere’de yaşayan Ceyda Uzun’un (33) tüp mide ameliyatı, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde Op. Dr. Erdal Cücük tarafından yapıldı.

ÖNCE İNTERNETTEN ARAŞTIRDI

İngiltere’nin Enfield kentinde yaşayan Ceyda Uzun, çocukluğundan beri yaşadığı fazla kilolarından, diyet ve sporla kurtulamayınca tüp mide (mide küçültme) ameliyatı olmaya karar verdi. Ameliyat olmak için hastane ve doktor arayışına giren Ceyda Uzun’a, Adanalı olan eşinin yakınları Medical Park Tarsus Hastanesi ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’ü önerdi. İngiltere’de doğan ve büyüyen, Çukurova’yı hiç bilmeyen Ceyda Uzun, Medical Park Tarsus ve Op. Dr. Cücük hakkında internetten araştırma yapmaya başladı.

“TARSUSLULARI ÇOK SEVDİM”

İnternetteki haberler arasında, geçtiğimiz aylarda kendisi gibi fazla kilo sorunu olan ve yine kendisi gibi İngiltere’de yaşayan Kayserili bir gurbetçinin Medical Park Tarsus Hastanesi’nde Op. Dr. Erdal Cücük tarafından ameliyat edildiğini okuyan Ceyda Uzun, kesin kararını verdi. Tarsus’a gelen Uzun’un tüp mide ameliyatı, Op. Dr. Erdal Cücük tarafından yapıldı. Ameliyattan birkaç gün sonra taburcu edilen Ceyda Uzun, “Türkiye’yi ve Tarsus’u tercih ettiğim için çok doğru bir karar verdiğimi anladım. Hem hastane, hem doktorumdan memnun kaldım. Tarsusluları da çok sevdim” dedi.

YABANCI HASTALAR ARTIYOR

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, başta cerrahi işlemler olmak üzere yurt dışından gelen hasta sayısının giderek arttığını söyledi. Egin, “Genel olarak Türkiye sağlıkta birçok konuda Avrupa’yı geçti. Medical Park Tarsus Hastanesi olarak biz de Avrupalı ve gurbetçi hastalar tarafından artık çok daha fazla tercih ediliyoruz. Hem hizmet kalitesi, hem de ekonomiklik nedeniyle, sürekli yurt dışından hastalar geliyor” dedi. Ahmet Egin, bölgenin yabancı hastalar konusunda gelişmesinin her yönüyle olumlu sonuçları olacağını belirtti. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA