İtiraz sonuç verdi, işlerine kavuştular! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İtiraz sonuç verdi, işlerine kavuştular!


 

OHAL ve KHK nedeniyle Akdeniz Belediyesi’nde işinden edilen 21 memur, 10 işçiden 6 memur ve 7 işçi, sendikal mücadele yürüterek yaptıkları itiraz sonucu işlerine geri döndüler.

Hediye EROĞLU

Mersin'de İçişleri Bakanlığı tarafından HDP'li Akdeniz Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Akdeniz Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş’ın göreve gelmesinin ardından belediyede yaşanan işten atmalara itirazlar sonuç verdi. OHAL ve KHK’lar kapsamında işten atılan 21 memur, 10 işçiden 6 memur ve 7 işçi, sendikal mücadele yürüterek yaptıkları itiraz sonucu işlerine geri döndüler.

“ÇOCUKLARIN GELECEĞİ KARARTILIYOR”

Belediyede örgütlü DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy, yürüttükleri haklı mücadelenin meyvelerini almaya başladıklarını söyledi. İşten çıkartılmaların haksız ve hukuksuz olduğunu söyleyen Göksoy, “Yürüttüğümüz haklı mücadelemiz sonuç vermeye başladı. İtirazlarımız sonucu 6 memur ve 7 işçi işine geri döndü. Bugünler geçecek, hepimiz işimizin başına döneceğiz çünkü yapılan uygulamalar haksız. İşçileri emekçileri sindirerek, sosyal cinayet işliyorlar. İnsanların işinden, aşından edilmesi çocuklarının geleceğinin karartılması demektir. Biz DİSK olarak buna karşı duyduk duymaya devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA