Halil Sezai, Silifkelilere ‘İsyan’ dedirtti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Halil Sezai, Silifkelilere ‘İsyan’ dedirtti


 

Sevilen şarkılarını Silifkeliler için söyleyen ünlü sanatçı Halil Sezai, festival alanını dolduran binlerce hayranıyla ‘İsyan’ şarkısını söyledi.

İsyan şarkısı ile ünlenen Halil Sezai, Silifkelilere unutulmaz bir konser verdi. 44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin ikinci gününde sahne alan ünlü sanatçı, sahneye çıkmadan önce kendisine ikram edilen Silifke Yoğurdunun tadına baktı. Daha sonra birbirinden güzel parçalarını seslendiren ünlü sanatçı, alanı dolduran vatandaşlarla birlikte, ‘İsyan’ adlı şarkısını söyledi.

“BİZLERİ SİZLERLE BULUŞTURAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Silifke’de konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Halil Sezai, “Böylesine havası, suyu ve insanı güzel Silifke’de konser vermekten çok büyük keyif aldım. Şahsımı ve ekibimi sizlerle buluşturan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. 44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimizin devamını diliyorum” dedi.

Konserde sevilen şarkılarını seslendiren Halil Sezai, Silifkelilere müzik dolu bir gece yaşatarak, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Ünlü sanatçıya Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. Başkan Turgut, “Siz değerli sanatçılarımızı ilçemizde ağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz. İyi ki sizler gibi sanatçılar var. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.(bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA