Belirsizlik sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Belirsizlik sürüyor


 

Mersin İdman Yurdu’nda yeniden kongre yapılacak mı? Levent Eriş’in istifası ne oldu? Transfer tahtası açılacak mı? Transfer görüşmeleri ne durumda?

ALİ ŞANLI

Kötü geçen bir sezonun ardın TFF 1.Liginden bir alt lige düşen Mersin İdman Yurdu’nda belirsizlik sürüyor.

Yönetimin kongre yapıp yapmayacağının belli olmaması, yabancı oyuncuların kentti terk etmesi, Levent Eriş’in son oynanan Adana Demirspor maçının ardından istifasını açıklamasına rağmen kulüpten olumlu ya da olumsuz açıklama yapılmaması, transfer tahtasının bu sezon açılıp açılmayacağı ile ilgili bilgi verilmemesi camiayı tedirgin ediyor.

Kulüpte sessizlik devam ederken eldeki bazı oyuncuların ise şimdiden transfer görüşmelerine başladığı gelen iddialar arasında.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor, iç transferde Ziya Alkurt ve Zeki Ayvaz'la anlaşmaya vardı. Ligi 40 puanla 11. sırada tamamlayan Denizlispor'da yeni sezon planlamasına yönelik yapılan dış transfer görüşmelerin de  ise Mersin İdman Yurdu’ndan Pedriel ve Mitroviç’in temasa geçildiği iddialar arasında. 

Bir başka transfer dedikodusu ise 2 sezon önce Mersin İdman Yurdu’nu çalıştırdığı dönemde Rıza Çalımbay  alt yapıdan A takıma aldığı Tolga Şahin’e  forma şansı vermişti. Her fırsatta bu oyuncuyu beğendiğini dile getiren  Çalımbay şimdi Tolga’yı Antalyaspor’a götürmeyi planladığı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA