Tarsus’tan dış transfer atağı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’tan dış transfer atağı


 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Dış Transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezonda iddialı bir kadro kurarak tekrar 2.lige yükselme hesapları yapan yönetim, bu doğrultuda dış transfer çalışmalarına hız verdi.

Geçtiğimiz sezonda Tokat Erbaspor’da sol-stoper mevkisinde görev yapan Onur Şirin ile ön protokol imzalayan transfer komitesi, dış transfer çalışmalarına aralıksız devam edileceğini belirtti.

İmza töreninde alınan oyuncunun bir çok bilinen takım kadrosunda yer aldığını ifade eden Başkanvekili Nevzat Çetin, “Transferde ince eleyip sık dokumaya gayret ediyoruz. Komitede görevli tüm arkadaşlarımız ile istişare ederek sezona iyi top oynayan ve taraftarımızı da mutlu edecek sonuçları almak istiyoruz. Hedefimiz Şampiyonluk” dedi.

Yeni transferimiz Onur Şirin ise “Tarsus İdman Yurdu gibi büyük bir camiayı seçtiğimden dolayı çok mutlu oldum. Bana güvenen yönetim kuruluna, başkanımız sayın Önder Ege’ye teşekkür ediyorum” dedi.

İmza Töreninde Transfer Komitesinde görev yapan yöneticilerden Başkan Vekili Nevzat Çetin, Genel Kaptan Duran Çalışır, Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Tank,Yönetim kurulu üyesi Basın sözcüsü Uğur Uyar ve Genel Menajer Murat Bancaroğlu hazır bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA