Yaprak kımıldadı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yaprak kımıldadı!


 

İç transferde hareketli günler yaşayan Mersin İdman Yurdu’nda diğer taraftan kongre hazırlığının başladığı öğrenildi.

ALİ ŞANLI

Kötü gidişatın sürdüğü Mersin İdman Yurdu’nda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Temmuz ayı içerisinde Başkan Mahmut Karak’ın kongre kararı alacağı yönetimden bazı isimlerin üzeri çizileceği, bununla birlikte güven oyu almak içinde kongrenin yapılacağı gelen bilgiler arasında.

HENÜZ ÖDEME YAPILMADI!

Öte yandan personelin ayın 5’i ne kadar süre verdiği bu süre içinde ödeme yapılmaz ise Kulüp çalışanlarının toplu halde  istifa edeceği söylentileri  ise henüz gerçekleşmedi. Personelin bir sürede daha bekleyeceği olumlu bir gelişme olmaması durumunda başlarının çaresine bakacağı konuşuluyor.

İÇ TRANSFER BAŞLADI

Transfer tahtasını açması da çok zor gözüken Kırsızı-Lacivertli Kulüp bir yandan iç transferde gelişme kaydetmek istiyor. İlk olarak genç sağ bek Abdulkadir ile yol ayrımına giden MİY Tita ile de anlaşmayı düşünmüyor. TFF’ye ihtar çeken Tolga Şahin, Sinan Kloğlu, Nurullah Kaya, Ahmet Bener, Mahmut Metin, Hakan Olgan ve diğer oyuncular da kısa süre içinde ödeme yapılmaz ise boşa çıkacaklar.

Tehlikenin farkına varan ve transfer tahtasını açmakta zorlana yönetim ilk olarak genç ve yetenekli olan orta saha oyuncusu Tolga Şahin’in alacaklarını ödeyerek bu oyuncunun boşa çıkmasını önlendi. Kulüpten alınan bilgiye göre diğer oyuncular la da anlaşma yoluna giderek bu oyuncuların Kulüpte kalması sağlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA