Belediyecilere ‘uyumlu çalışma’ uyarısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Belediyecilere ‘uyumlu çalışma’ uyarısı


 

Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, birim müdürleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Aktaş, “Uyum içinde çalışırsak başaramayacağımız hiçbir şey yok” dedi.

Akdeniz Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşen birim müdürleri toplantısına, belediye başkan yardımcıları ve idari müdürler katıldı. Birim müdürleri, Başkan Aktaş'a  devam eden çalışmalar ve tamamlanmış hizmetler ve birim faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Belediyede görev yapan birim müdürleri söz alarak kendi sorumlu oldukları hizmetlerle ilgili fikirlerini ve önerilerini dile getirdi. Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda birimler arası koordinasyonun sağlıklı yürümesi için yeni kararlar alındı.

“BİZLER AİLEYİZ, ÜZERİMİZE DÜŞENİ HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

Belediyelerin bir aile gibi olduğunun ve hizmet anlayışının da bu temelde olması gerektiğinin altını çizen Başkan Aktaş, bir birimde yaşanabilecek sorunun, diğer tüm birim ve çalışanları etkileyebileceğini belirtti, sorun çıkması halinde iletişim ve koordinasyon içinde olunması gerektiğini vurguladı. Başkan Aktaş sözlerini şöyle sürdürdü:  “Akdeniz’de yaşayan halkımıza daha kaliteli hizmet vermek için hepimiz üzerimize düşeni yapacağız. Hepimiz, tüm birimler, başkan yardımcılarımız ve tüm çalışma arkadaşlarımızla iyi bir iletişim içinde olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizler halkımıza hizmet sunmak için buradayız" dedi.

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞIRSAK BAŞARAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK”

Halkımız, esnaf ve işadamlarımızdan gelen eleştiri ve talepleri dikkate alacağız ve sorunların çözümü için sorumluluk ve yetkilerimiz dâhilinde elimizden geleni en kısa zamanda yapacağız diyen Başkan Aktaş, “Bizler bir aileyiz. Bizim tek isteğimiz çarşıda, pazarda, sokakta halkımızla, esnaflarımızla karşılaştığımızda onların güler yüzünü görebilmektir. Önümüzdeki süreçte halkımızın yararına daha büyük hizmet ve projelere imza atmak istiyoruz. Bu projelerimiz arasında başlattığımız Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi var. Bunun yanı sıra, her mahallede bir park, spor tesisi ve asfalt ve kaldım çalışması projeleri var" dedi.

Konuşmasının ardından sözü birim müdürlerine veren Başkan Aktaş, müdürlerin  talep ve sıkıntıları dinledi. Aktaş, müdürlerin dile getirdiği taleplerin karşılanması ve sorunlarının çözümü için ilgili başkan yardımcılarına gerekenlerin yapılması yönünde talimat verdi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA