Mersin’in oyun kurucuları Kayseri yolunda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’in oyun kurucuları Kayseri yolunda


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün tecrübeli kaptanı Nilay Kartaltepe ve MBK Doğuş Hastanesi oyun kurucusu Melis Talay’ın yeni sezon için Abdullah Gül Üniversitesi ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde kurduğu yüksek bütçeli takıma rağmen ligde kötü bir grafik çizen Mersin Büyükşehir Belediyespor’da ayrılıklar başladı. Ligi yedinci sırada tamamlayan takımın tecrübeli oyun kurucusu ve kaptanı Nilay Kartaltepe’nin yeni sezon için Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile anlaştığı öğrenildi. Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Abdullah Gül Üniversitesi’nin Bilyoner.com Basketbol Ligini sondan ikinci olarak tamamlayan MBK Doğuş Hastanesi’nin önemli oyun kurucusu Melis Talay ile de anlaşmaya vardığı öğrenildi.

TAKIMDA 6 OYUNCU KALDI

Geçtiğimiz sezon başında büyük hedeflerle yüksek bütçeli bir takım kuran Mersin BŞB Spor yönetiminin elinde yeni sezon için 6 oyuncu kaldı. Takımın tecrübeli kaptanı Nilay Kartaltepe’yi de kaybeden Mersin BŞB Spor yönetiminin iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA