Çare Kocamaz mı? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çare Kocamaz mı?


 

Son üç sezondur transfer tahtasını açamayan, maddi ve manevi sorunlarla boğuştuğu için 2. Lig’e düşen Mersin İdman Yurdu’nda, camia çare arayışında!

ALİ ŞANLI

Genç Mersin İdman Yurdu Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Tanış, derneğin Onursal Başkanı Alaaddin Bulut ve dernek üyesi Ümit Yavuz’un, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaretinin ardından gündem flaş bir iddia geldi.

Kulislerde ve bazı haber sitelerinde taraftar temsilcilerinin Kocamaz’a, kulübün kötü yönetildiğini belirterek, bu kötü gidişata ‘dur’ denmesi için destek istediği gündeme geldi. Kocamaz’ın da bu görüşmede, “Bu dönemdeki yönetime hiçbir şekilde destek vermeyeceğimizin bilinmesini isterim” dediği iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde de MİY onursal menajeri Hacı Bayram Birinci de, başkan Kocamaz’ı ziyaret etmiş ve kulüp için destek istemişti.

Kırmızı-Lacivertli camianın önde gelen isimlerinin arka arkaya Başkan Burhanettin Kocamaz’a giderek, takıma sahip çıkmasının istenmesi, mevcut yönetimin arkasındaki desteğin günden güne azaldığının da bir göstergesi olarak yorumlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA