İşi çok zor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İşi çok zor


 

Kötü gidişatı durdurmak için planlarını açıklayan MİY Başkanı Mahmut Karak’ın, işi ok zor gibi!

ALİ ŞANLI

Transfer tahtası kapalı olan Mersin İdman Yurdu sezona yine sancılı başlayacak gibi. Kulüp Başkanı Mahmut Karak’ın yaptığı açıklamanın ardından futbol takımın ne kadar zor durumda olduğu bir defa daha ortaya çıktı.

Transfer tahtasının açılmasına engel borcun 20 milyon TL civarında bir borç olduğu ama nakit 12 milyon olması durumunda alacaklılarla masaya oturarak anlaşma yoluna gidilirse daha az maliyetle bu sorun açılacağı öğrenildi.

TRANSFER POLİTİKASI YANLIŞ

Başkan Mahmut Karak’ın yaptığı açıklamanın ardından spor kamuoyunda eleştiriler arka arkaya gelmeye başladı. En çok eleştiri ise transfer tahtasının açılmaması ve iç transferde izlenen yol. Karak’ın yaptığı açıklamaya göre Abdulkadir’i kendisi istememiş, sol bek de oynayan Serol ile sözleşme yapılmamış, Sinan Kaloğlu’nun ise faydalı olamayacağı düşünülerek takımda tutulmamış. Bu oyuncuların yerine i18 yaşındaki alt yapı oyuncularının A takımına alınması da çatlak seslerin çıkmasında en büyük etken olarak göze batıyor.

DURUMLARI NET DEĞİL

Yapılan açıklamada sezon içinde takımın başına geçen Levent Eriş ile yola devam edeceği ama hocanın ise çalışmayı düşünmediğini yakın çevresine söylediği biliniyor. Takımın tecrübeli isimleri Tita ve Güven Varol ile görüşmelerin devam ettiği de gelen bilgiler arasında. Tita’nın başka takımlarla yakın temasta olduğu, Güven’in ise başka bir takımla anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi. Orta sahada oynayan Hakan Olgan’ın da başka takımlarla görüşmek için 10 gün süre istemesi kafaları karıştırdı. Tolga Şahin’in ise talibin çok olduğu bu oyuncunun her an gidebileceği de gelen bilgiler arasında.

ALT YAPIDA DEVRİM

Alt yapıda ise bu güne kadar 20’i yakın hoca görev yaptı. Ancak alt yapıya yeterince destek verilmediği için uzun süredir alt yapıdan verim alınamadı. Tesisi olmayan, hocalara düzenli ve yüksek maaş veremeyen yönetim çözümü  hoca sayısını aşağıya çekerek bulmaya çalışıyor. Yeni sezona alt yapıda 4 hoca ile başlanacak ve alt yapıdaki 11 oyuncu  profesyonel  yapılacağı açıklandı.

 Başkan Mahmut Karak’ın yapmış olduğu bu açıklamalar ve plan tutarsa ortak kanı yakın zamanda Mersin İdmann Yurdu diye bir Kulüp kalmayacak düşüncesi ağır basıyor. Alt yapıdaki Futbolcuların yetersiz olması, hoca belirsizliği, takımdan başka kopmaların daha olacağı düşüncesi Kırmızı Lacivertlilerin 2.Ligde de tutunmasının zor bir olasılık olduğu düşüncesi hakim.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA