Jandarma Teşkilatı 178 yaşında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Jandarma Teşkilatı 178 yaşında


 

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat ve beraberindeki personeli kabul etti.

Sahil Valilik Makamında gerçekleşen kabulde konuşan Vali Çakacak, Jandarma Teşkilatı’nın 178’inci yılını kutluyor olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Jandarma Teşkilatı’nın Türk idare sistemi içerisinde geçmişi çok eskilere dayanan köklü bir teşkilat olduğunu söyledi. Çakacak, teşkilatın 178 yıllık birikim ve tecrübesiyle vatandaşın huzur ve güvenliğinin teminine ve özellikle de terörün önlenmesine yönelik çalışmalarını mesai mefhumu gözetmeksizin başarıyla sürdürdüğünü kaydetti. Jandarma Teşkilatı’nın sahip olduğu bilgi birikimini modern çağın imkanlarıyla birleştirerek kendini sürekli geliştiren bir yapıda olduğunu da vurgulayan Çakacak, üzerine aldığı görevleri hakkıyla yerine getirerek Türk milletinin hizmetinde olan Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutlayarak, bugüne kadar şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, gazilere de sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu.

İl Jandarma Komutanı Albay Kanat ise kuruluş yıl dönümü kapsamında kentte düzenlenen ve düzenlenecek olan etkinlikler hakkında Vali Çakacak’a bilgi verdi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA