Enis Berberoğlu’na özgürlük | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Enis Berberoğlu’na özgürlük


 

Gazeteci Enis Berberoğlu’nun MİT TIR’ları ile ilgili yapılan haberlerden dolayı 25 yıl ceza verilip tutuklanmasına yönelik tepkiler sürüyor. Mersin Gazeteciler Cemiyeti de, yayınladığı mesaj ile olayı kınadı.

Cemiyetten yapılan açıklamada, “Enis Berberoğlu cumhuriyet değerlerine bağlı ilkeleri olan bir gazetecidir. Türk basın hayatına katkılarda bulunmuştur halen milletvekili olarak tutuklu gazeteciler için ödünsüz mücadele vermektedir. Damatların ikametleri belli diyerek serbest bırakıldığı bir dönemde, yıllardır FETÖ ile mücadele eden bir gazetecinin, ‘Fethullah Terör Örgütüyle bağlantısı var’ diyerek tutuklanması akıllara durgunluk veren bir gelişmedir.

Enis Berberoğlu’nun tutuklanması Fethullah Terör Örgütü’nü sevindirmektedir. Yıllarca FETÖ’ye hizmet eden kişiler dışarıda cirit atarken, yalan ifadelerle gazetecilerin tutuklanması Türkiyemiz’de gerginliğin artmasına neden olmaktadır. Ülkemiz üst aklın oyunlarının bölgemizde yoğunlaştığı bir süreçten geçerken, yeni sorunlarla bizi birbirimizden ayrıştıracak gelişmelerden uzak durmalıdır. Bu tür kararlar hukuka güveni zayıflatmakta FETÖ terör örgütünün ekmeğine yağ sürmektedir.

Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasını kınıyor, bir üst mahkemenin gazeteci arkadaşımızın özgürlüğe kavuşturmasını temenni ediyoruz” denildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA