Örnek olsun! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Örnek olsun!


 

Bu sezon kabus gibi bir sezon yaşayan ve 2. Ligin yolunu tutan Mersin İdman Yurdu’nda, belirsizlik sürerken 3 isimden tüm kente örnek olacak bir davranış geldi.

ALİ ŞANLI

Transfer tahtası kapalı olan ve içinde bulunduğu mali kriz nedeniyle gelecek sezonun planlamasını nasıl yapacağı merak konusu olan kırmızı lacivertlilerde alt ve üst yapıda görev yapmış 3 teknik adamdan onurlu bir davranış geldi. Mesut Bakkal döneminde görev yapan ve daha sonra Orduspor’a teknik direktör olarak giden Mehmet Nacir, Memduh Özbalta döneminde kaleci antrenörü olarak görev yapan Mehmet Talaş ve alt yapıda uzun süre görev alan Tarkan Özyılmaz yaşanan sıkıntılı sürece sessiz kalmadı ve alacaklarının üzerine çizgi çektiler. Her üç teknik adam da sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada, “Biz Mersin İdman Yurduluyuz. Kulübümüzün bu zor günlerinde bir taraftar gibi hareket etmeyi uygun gördük. Umarız bu hareketimiz bu kulüpte görev yapmış ve alacağı olan yöneticilere de örnek olur” diyerek alacaklarından vazgeçtiklerini açıkladılar.

Üç teknik adamın bu anlamlı davranışı spor camiasında takdirle karşılandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA