Kayyum gitti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kayyum gitti!


 

Yaklaşık 6 ay önce Akdeniz Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Akdeniz Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, Samsun’un Atakum İlçesi Kaymakamlığı görevine atandı.

Akdeniz Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, atamasının çıkması nedeniyle kaymakamlık ve belediye birim müdürlerine iftar yemeği verdi. Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen iftar programına, Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. İftar yemeği öncesi Tasavvuf Müziği Grubu tarafından ilahi ve tasavvuf müziği eserlerinden oluşan bir dinleti sunuldu.

Programın sonunda konuşma yapan Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, “Gecen haftalarda Kaymakamlık ve Belediye müdürleri olarak bir iftar yemeği düzenleyelim şeklinde bir program yapmıştık. Ama  iftar yemeği programımız hafta içerisinde gelişen görev değişikliği sonrası bir nebze de olsa veda yemeğine dönüşmüş oldu. Bu veda yemeğinin Ramazan gecesi olmasını da anlamlı buluyor ve hepimiz için hayırlara vesile olacağına inanıyorum' dedi.

Akdeniz İlçesi Kaymakamlığı ve Belediye başkanlık görevine altı ay önce başladığını ve meslek hayatında en kısa çalışma süresinin Akdeniz ilçesinde gerçekleştiğini dile getiren Başkan Aktaş, “Projelerimiz ve çalışmalarımız arkadaşlarımız tarafından devam ettirilecektir. Kısacası Mersin’den yakında ayrılıyorum, inşallah her şey gönlünüzce olur. Allah’a emanet olun” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA