Mezitli bisiklet kenti oluyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli bisiklet kenti oluyor


 

Mezitli’yi bisiklet yollarıyla donatan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kullanımı teşvik etmek amacıyla kentin ileri gelenlerine bisiklet dağıtmaya devam ediyor.

Bazı Milletvekilleri, İlçe Milli Eğitim Müdür ve İlçe Müftüsünün yanı sıra belediye meclis üyeleri ve muhtarlara da bisiklet dağıtan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Eski Belediye Başkanlarından Nuri Hocaoğlu’na bisiklet hediye etti.

Belediye Meclis Üyesi Fuat Değer ve Yeni Mahalle Muhtarı Ömer Kaykaç’ın da katıldığı etkinlikte, Mezitli’nin bisiklet kullanımı için son derece uygun olduğunu ifade eden Nuri Hocaoğlu, “Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’ın kent trafiğini rahatlatmak ve daha sağlıklı bir nesil yaratmak adına gerçekleştirdiği bu çabayı kutlamamak mümkün değil” dedi.

Mezitli’de 14 bine yakın Mezitli Kart kullanıcı olduğu bilgisini veren Başkan Tarhan ise “Çektiğimiz kura ile bisiklet dağıtmaya devam edeceğiz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA