Kocamaz patladı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kocamaz patladı!


 

Mersin İdman Yurdu’nun ayağa kaldırılması için tüm ümitlerin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanmasına tepki gösteren Burhanettin Kocamaz, “Kulübün yükünü kaldırabilecek yöneticilere ihtiyaç var” diyerek, mevcut yönetime adeta ‘gidin’ dedi.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu Onursal Menajer Hacı Bayram Birinci başta olmak üzere taraftarlar ve birçok eski yöneticinin kulübün içine düştüğü durumdan dolayı mevcut yönetimi eleştirerek, istifaya çağırmasına Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan da destek geldi. Başkan Kocamaz’a, takıma sahip çıkmamakla yüklenen ve mevcut yönetime karşı hareket etmeye çağıran camianın beklentisi, spor camiasını buluşturan iftar yemeğinde vücut buldu.

Büyükşehir Belediyesi’nce Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda verilen iftar yemeğinde Başkanı Kocamaz, geceye katılan MİY Başkanı Mahmut Karak ve yöneticilere, en kısa zamanda istifa etmeleri için üstü kapalı uyarıda bulundu.

“LAF ÜRETEN ÇOK İCRAAT YOK”

“Üzüntümüz Mersinimizin bir markası olan Mersin İdman Yurdumuzun içerisine düştüğü durum” diyen Kocamaz, “Tabi bu şekilde daha fazla kötüye gitmemesi gerekir. İnsanların birleşmesi gerekir, insanların hem kentine hem de kentin ortak değeri olan Mersin İdman Yurdu’na sahip çıkması gerekir. Bizde laf üreten çok ama icraata gelinince ortaya çıkan da maalesef yok” dedi.

“KULÜBÜN YÜKÜNÜ KALDIRABİLECEK YÖNETİCİLERE İHTİYAÇ VAR”

Mersin İdman Yurdu Kulübü’ne gerçekten destek verebilecek ve kulübün yükünü hep birlikte ayağa kaldırabilecek ve yükü paylaşacak insanlara ihtiyaç olduğunu yaptığı konuşmada dile getiren Başkan Kocamaz, “Kulüp biz göreve geldiğimizde son hamlelerle o günün yönetimiyle birlikte Süper Lig’e yeniden dönmüştü. Ama arkasından gelen yönetimler bu kulübün geldiği noktada durmasıyla ilgili yeterli çabayı, gayreti gösteremediler ve maalesef geldiği yerin de altına yeniden döndü. Şu anda birleşmeye, bütünleşmeye ihtiyacımız var. Şu anda bu kulübün yükünü kaldırabilecek yöneticilere ihtiyacımız var. Sadece yönetimde isim olsun düşüncesiyle insanların orada yer alması yetmez. Mutlaka bu kulübü yeniden diriltecek, yeniden ayağa kaldıracak yöneticilere ihtiyaç var. Burada herkes işin kolayına sarılıyor. Yönetime gelen kim olursa olsun bütün ümidini Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlıyor. Şu anda Mersin İdman Yurdu’nun sadece kaldığı tesislere borcu 8 milyonun üzerinde. Bunun yanında sahalardan dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne 5, 5 milyon gibi bir borcu olduğu söyleniyor. Bunları da üst üste getirdiğiniz zaman gerçekten bu kulübü bu hale getirenlerin bu vebali kaldırması gerektiğini bir kez daha yinelemek istiyorum. Yani ‘ben kulüp yöneticisi olacağım ama herkes getirsin bana parayı versin, ben yöneteyim diye bir şey yok. Hiç kimse böyle bir taşın altına elini koyamaz. Oysa bizim bu taşın altına gövdesini koyacak insanlara ihtiyacımız var” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA