Kocamaz’a veryansın! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kocamaz’a veryansın!


 

Mersin İdman Yurdu’nda yönetime yönelik tepkiler ile camiada bu tepkilere destek verenler ve karşı çıkanlar arasındaki gerilimli süreç devam ediyor.

ALİ ŞANLI

Son olarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, geçtiğimiz hafta spor camiasına verdiği iftar yemeğinde MİY yönetimine adeta ‘gidin’ diyerek, muhaliflere açık destek verdiğini açıklamıştı.

Yemeğe katılan MİY Başkanı Mahmut Karak, konuyla ilgili sessizliğini konuk olduğu TRT Çukurova Programı’nda bozdu. Kocamaz’a adeta veryansın eden Mahmut Karak, Başkan Kocamaz’ı kulübü siyasete alet etmeye çalışmakla suçladı.

“KOCAMAZ GELDİĞİNDE TAKIM SÜPER LİG’DEYDİ”

“Başkan Burhanettin Kocamaz kulüp üzerinden siyaset yapıyor ama unutulmasın ki seçimlere bir 1.5 yıl kaldı” diyen Başkan Karak, takımın Süper Lig’e AKP’li eski Milletvekili Kürşat Tüzmen’in destekleri ile eski milletvekili ve ekonomi bakanı Zafer Çağlayan döneminde çıktığını anımsattı. “Başkan Kocamaz geldiğinde bu takım Süper Lig’deydi, şuan da ikinci lige düştü” diyen Mahmut Karak, bu düşüşün nedeninin sadece yöneticiler olduğunu söylemenin haksızlık olacağını vurguladı.

“KİMSE DESTEK OLMUYOR”

Mersin İdman Yurdu’nın siyasetin arka bahçesi olmaması gerektiğini belirten Karak, “Başkanın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde bize resmen ‘gidin’ derken, bir taraftan da başkan arayışları yapılıyormuş. Biz hiç kimseden destek görmedik, kentin siyasi unsurlarının hiç birinden destek görmeden yolumuza devam ediyoruz. Gelecek sezon ile ilgili şuanda bir hedef belirlemekte zorluk çekiyoruz, kimse bize bu konuda yardımcı olmuyor. Transfer tahtasının açılması için kentin destek olması ve bu paranın bir kısmının kent tarafından tedarik edilmesi gerekiyor. Yoksa işimiz çok zor” dedi.

KAMP BAYRAMDAN SONRA

Tüm imkansızlıklara rağmen bayramdan sonra takımda kamp döneminin başlamasını hedeflediklerini de açıklayan Başkan Karak, iç transferde Tolga, Gökhan, Mahmut Metin ve Enes’e de ödeme yaptıklarını söyledi. “Alttan gelen oyuncularla kamp kadrosunu kurmaya çalışacağız” diyen Mahmut Karak, çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getirdi.

“TARAFTARI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Taraftara seslenmeyi de ihmal etmeyen Karak, “Taraftarlar her zaman bize destek oldu. Ama gelinen bu süreçte araya nifak tohumları ekmek isteyenler var. Bunlara prim vermemek gerekiyor. Biz taraftarı her zaman yanımızda görmek istiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA