Mersin Basketbol Uyar’a emanet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Basketbol Uyar’a emanet


 

Bu yıl Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Mersin Basketbol Spor Kulübü, Baş Antrenör olarak Burak Uyar ile anlaştı.

Kulüp Başkanı Mehmet Işıkay konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Bir sene boyunca mücadele verdiğimiz Kadın Basketbol Süper Ligine tekrar çıkma hedef ve vizyonu ile yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Çok inandığımız yeni ve güçlü sponsorlarımız ile süper lige çıkma adayları arasında en güçlü takımı kurmaktayız. Bu güçlü kadromuzu, gerek oynattığı basketbol ile gerekse gençliği ve hırsı ile dikkatleri üzerine çeken, Burak Uyar hocamıza emanet etmiş bulunmaktayız. Sayın hocamızın kulübümüzün hedeflerine ulaşması için vereceği özveri ve mücadeleden eminim. Umarım her iki taraf içinde bu anlaşma faydalı olacaktır” dedi

Kulüp Baş Antrenörü Burak Uyar ise “Hedefi hep yüksek olan bir kulüpte olmaktan dolayı çok mutluyum. Tekrar süper lige çıkacağımıza olan inancım tamdır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA