Tamam mı, devam mı? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tamam mı, devam mı?


 

Mersin İdman Yurdu’nda (MİY), teknik direktör düğümünün bugün çözülmesi bekleniyor!

ALİ ŞANLI

TFF 1. Lig’den düşmesi ile Teknik Direktör Levent Eriş’in takımla yolunu ayıracağı gündeme gelen Mersin İdman Yurdu’nda bugün sıcak saatler yaşanacak.

Kulüp Başkanı Mahmut Karak, Teknik Direktör Levent Eriş ile ‘yola devam’ kararı aldıklarını açıklasa da Eriş’in yakın çevresine devam etmek istemediğini söylediği gündeme gelmişti. Özellikle verilen sözlerin yerine getirilmemesine tepkili olan Eriş7in bu nedenle MİY ile çalışmak istemediği öne sürülmüştü.

Bugüne kadar hiçbir şekilde yan yana gelmeyen Kırmızı-Lacivertli yönetim ile Levent Eriş’in bugün masaya oturarak, ‘devam’ ya da ‘tamam’ kararı vereceği öğrenildi.

Tüm bunlar yaşanırken diğer taraftan da eski Galatasaraylı futbolcu olan Mustafa Yücedağ’ın Mersin’e gelerek takımın başına geçmek istediği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Transfer tahtasının kapalı olan MİY’in, Eriş ile mi, yoksa Yücadağ gibi uzun süreli teknik direktörlük tecrübesi olmayan bir teknik direktör ile mi yoluna devam edeceği merakla bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA