Toroslar Belediyesi’den dev yardım | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar Belediyesi’den dev yardım


 

Önceki gün 5 bin kişi iftarda buluşturan Toroslar Belediyesi, Ramazan ayı içerisinde 15 bina aileye gıda yardımı yaptı.

Toroslar Belediyesi, Koray Aydın Stadı’nda düzenlediği Halil İbrahim Sofrası ile 5 bin kişiye iftar yemeği verdi.

Stadın ortasına kurulan masaları tek tek gezerek misafirleriyle yakından ilgilenen ve katılımlarından dolayı teşekkür eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya vatandaşlar da yoğun bir ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu.

İftar öncesi kürsüye gelerek bir konuşma yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu yıl da beş bin kişinin aynı sofrada buluştuğu iftar yemeği ile birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel karesini verdiklerini söyledi.

Son günlerde artan şehit haberleriyle büyük üzüntü içerisinde olduklarını belirten Başkan Tuna, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar diledi.

Kardeşlik duygularının böyle anlamlı günlerde pekiştirilmesi gerektiğini kaydeden Başkan Tuna: “11 Ay’ın Sultanı Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşıyoruz. Yardımlaşma duygusunun arttığı, duaların ve ibadetlerin bol olduğu mübarek ayın sonunda Allah nasip ederse Ramazan Bayramı’nı hep birlikte kutlayacağız. Son günlerde artan şehit haberleriyle ciğerimiz yanıyor. Mersinimizden de son iki ay içerisinde üç evladımızı kara toprağın bağrına verdik. Türk Milleti olarak en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde davetimize icabet ederek, bizleri mutlu ettiniz. Davetimize uzaktan yakından katılan tüm değerli dostlarımıza ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor, ailenizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi Yüce Allah’tan diliyorum. Allah birliğimizi bozmasın” dedi.

Başkan Tuna’nın konuşmasının ardından ezanın okunmasıyla iftar açıldı. Kuran-ı Kerim’in okunarak, duaların edildiği programda; davetlilere kavurma et, pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.

Daha sonra, Hasan Tekerlek ve ekibi tarafından ilahiler okundu ve semazen gösterisi yapıldı. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, iftar programının ardından yemeğe katılan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

TOROSLAR’DAN 15 BİN AİLEYE GIDA YARDIMI

Her yıl Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunan Toroslar Belediyesi, bu yılda gıda paketlerini 15 bin ihtiyaç sahibi aileye ulaştırdı.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Başkan Hamit Tuna, rutin hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini söyledi.

Başkan Tuna: “Mahalle Muhtarlarımızdan aldığımız ve tespit ettiğimiz listeler doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelerimize içerisinde zati ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte hazırladığımız gıda kolilerimizi dağıttık. Bu vesileyle vatandaşlarımızın Ramazanlarını ve yaklaşan bayramlarını yeniden tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Tuna, bugüne kadar 100 bin ihtiyaç sahibine ulaştıklarını da sözlerine ekledi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA