“İnançla yürüyoruz, hedefimizden şaşmayacağız” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İnançla yürüyoruz, hedefimizden şaşmayacağız”


 

CHP Milletvekili Atıcı, 15 Haziran’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı yürüyüşün Türkiye’ye umut olduğunu ifade etti. Atıcı, “Bu yürüyüş, Türkiye’ye umut veren, umutlarımızı yeşerten bir yürüyüştür, güzel bir birlikteliktir İnançla yürüyoruz hedefimizden şa

Adalet aramak üzere Güvenpark'tan başlatılan Adalet Yürüyüşü"nün 7’inci günü sonunda yaklaşık 140 kilometrelik yolun her adımını yürüdüğünü belirten CHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, yaptığı yazılı açıklamada, “Yüreğinde insan sevgisi, yüreğinde adalet sevgisi olan on binlerce yurtsever, Genel Başkanımızın başlatmış olduğu adalet yürüyüşüne destek veriyor. Bu yürüyüş, Türkiye'ye umut veren, umutlarımızı yeşerten bir yürüyüştür, güzel bir birlikteliktir” dedi. Aytuğ Atıcı, Adalet Yürüyüşü’nün sadece Türkiye'de değil tüm dünyada büyük yankı yarattığının da altını çizerek, Türkiye'ye adalet gelene, yargı bağımsız olana, adalet arayan insanların hakları korunana kadar barışçıl eylemlere devam edeceklerini ifade etti.

“TEK AMACIMIZ ADALETİ SAĞLAMAK”

Adalet Yürüyüşü’ne, Türkiye'nin çok farklı kurumları, siyasi parti grupları, sendikalar ve sivil toplum örgütlerinden çok ciddi destek geldiğine de dikkat çeken Aytuğ Atıcı; “Umutlarımız her geçen gün daha da artıyor. Buradan oluşan umut ve enerji, Türkiye'nin her yerine yayılıyor. Ülkemizin 81 ilinde şu anda adalet için eylemler yapılıyor. Bir tek amacımız var; adaleti sağlamak. Yürüyüşümüze şahit olan vatandaşlar korna sesleri, alkışları, selamlarıyla destek oluyorlar ve bize güç veriyorlar. Yürüyüşe katılamayanların da yüreklerini hissediyoruz, onların dualarını hissediyoruz hepsine buradan selam olsun” diye konuştu.

ADALETİN DEĞERİNİ, KAYBETTİKTEN SONRA ANLADIK!

CHP’li Aytuğ Atıcı, Adalet Yürüyüşü’nün bir siyasi parti yürüyüş olmadığını da vurguladığı açıklamasında, “Biz Türk bayraklarıyla, adalet pankartlarıyla yürüyoruz. Bir tane CHP bayrağı göremezsiniz. Çünkü şu an Türkiye'nin en çok adalete ihtiyacı var. Adalet olmadan kazandıklarımızın hiçbir anlamı yok. Kazandığınız paranın hiçbir anlamı yok bir gün içerisinde yok olabilir. Adalet olmadan kazandığınız unvanların anlamı yok. İster profesör olun, ister başbakan olun, ister genel müdür olun bir gün içerisinde kendinizi hapiste bulabilirsiniz. Adalet olmadan can güvenliğimiz yok, çocuklarımızın geleceği yok. İşte bu yüzden biz Türkiye'nin, maalesef kaybettikten sonra önemini anladığı, adaleti yeninden tesis etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

İNANÇLA YÜRÜYORUZ, HEDEFİMİZDEN ŞAŞMAYACAĞIZ!

Atıcı, CHP'nin hekim vekilleri ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağlığını yakından takip ettiklerini de kaydetti. Kılıçdaroğlu’nun, geçmişten gelen şeker, tansiyon gibi kronik bir rahatsızlığı olmadığını belirten Atıcı, “Sadece yorgunluk dışında bir sıkıntı yaşanmaz. Yorgunluğa karşı mola saatlerini iyi ayarladık. Bir ortopedist spor hekimi arkadaşımız da geldi ve genel başkanımıza yapması gereken bazı bacak egzersizlerini gösterdi. Hepsi bir kenara önemli olan davanıza inanmak. İnançla yürüyoruz hedefimizden şaşma olmayacak" dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA