Adalet Nöbeti 3. gününde halaylarla devam etti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Adalet Nöbeti 3. gününde halaylarla devam etti


 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’ne Mersin’den destek vermek için başlatılan Adalet Nöbeti üçüncü gününde halaylarla türkülerle devam etti.

Haber Merkezi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet Yürüyüşüne Mersin’den destek olmak için Özgecan Aslan Meydanı’nda (Barış Meydanı) başlatılan Adalet Nöbeti eylemi üçüncü gününde CHP Toroslar İlçe Örgütü’nün organizasyonu ile sürdü. CHP tarafından organize edilen Nöbet eylemini ilk gününden itibaren yalnız bırakmayan Mersin Emek ve Demokrasi Platformu Bileşenleri de desteğini sürdürdü.

“TEK ADAM REJİMİNE KARŞI ORTAK MÜCADELE GÜNÜDÜR”
OHAL ile binlerce kamu çalışanının hukuksuzca işten atıldığını söyleyen SES Mersin Şube Başkanı Yılmaz Bozkurt, “Gün mücadele günüdür. Demokrasi için, barış için, özgürlük için, adalet için, tek adam rejimine karşı ortak mücadele günüdür böyle bir ortamda Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşünü destekliyoruz ve başarıya ulaşmasını canı gönülden istiyoruz” dedi.

“ŞUANDA CEZAEVLERİNDE OLAN 560 BEBEK İÇİN BURAYA GELDİK”
Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Sinan Muşlu, demokrasiden yana olan tüm parti, sendika ve dernekleri Adalet Nöbeti eylemlerine destek vermeye çağırdı. Muşlu, “CHP bir siyasal partidir ancak kendi gerçek güçlerini bu meydana yansıtabilmelidir. Bugünkü adalet arayışımızı sadece belirli bir kesim belirli bir çevre için yapmıyoruz. Biz bugün buraya ihraç edilen kamu emekçileri olarak geldik. Biz buraya adalet dövizleri ile geldik. Biz Berkin Elvan için adalet dedik. Şuanda cezaevlerinde olan 560 bebek için buraya geldik” diye konuştu. 

“ADALETİ İLMEK İLMEK ÖRECEĞİZ”
Mersin Tabip Odası Başkanı Dr. Ful Uğurhan, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kısa bir yürüyüş de yapabilirdi. Ama uzun bir yürüyüşe başladı. Adaleti ilmek ilmek öreceğiz. Adaleti sabırla öreceğiz. Hayırlarımızı çaldılar ama umutlarımızı çalamadılar” diye konuştu.

“ADALET YÜRÜYÜŞ TAMAMLANANA KADAR BU ALANDA OLACAĞIZ”
CHP Toroslar İlçe Başkanı Burhanettin Erdoğan, “Genel başkanımızın başlattığı yürüyüş adalet içindir. Bizler de ona destek vermek için, herkes için adalet talebimizi dile getirmek için, Genel Başkanımızın yürüyüşü tamamlanana kadar bu alanda olacağız” dedi.

CHPli ve emekçilerin konuşmalarının ardından Adalet nöbeti halaylarla türkülerle devam etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA