Haydi çocuklar yaz kurslarına | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Haydi çocuklar yaz kurslarına


 

Kilikya Nehir Kültür Derneği ücretsiz yaz eğitimi ve etkinlikleri başlıyor!

Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Karacailyas Temsilciliği'nin, “2017 Yaz Eğitimi ve Etkinlikleri” başlıyor. Ücretsiz olan eğitim ve etkinliklere katılım için son başvuru tarihi 3 Temmuz 2017 Pazartesi.

Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma Derneği Karacailyas Temsilciliğinin, tamamı ücretsiz olan 2017 Yaz Eğitimi ve Etkinlikleri arasında; “Futbol, Masa Tenisi, Judo, Modern Dans, Eğitsel Oyunlar, Tiyatro, Doğaçlama Tiyatro, işaret Dili, Diyalog, Arapça Gramer-Arapça Sohbet, Arapça Müzik, Kuranı Kerim, Fen Bilgisi, Matematik, Türkçe, Diksiyon, 5. Sınıf İngilizce ve Sosyal Bilgiler” dersleri var.

Ders ve etkinliklere kayıt için, Karacailyas Mahallesi’nde bulunan temsilcilik binasından alınan form doldurulabilir ya da WhatsApp üzerinden (05313944349) numaralı telefona mesaj bırakılabilir. Dersler hakkında ayrıntılı bilgi de ayrıca aynı telefon numarasından alınabilir. Ücretsiz eğitim ve etkinliklere katılım için en geç 3 Temmuz 2017 Pazartesi gününe kadar kayıt yaptırmak gerekiyor. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA