ŞAŞKIN BÜYÜKŞEHİR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAŞKIN BÜYÜKŞEHİR!


 

Güzelyurt Belediyesi’nin davetlisi olarak 40’ıncı Güzelyurt Portakal Festivali’ne katılacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Heyeti, “evrakların yetişmemesi” nedeniyle KKTC’ye gidemedi.

Haber Merkezi

Haziran ayı Belediye Meclis toplantısında KKTC’deki Güzelyurt Belediyesi’nin düzenlediği 40’ıncı Güzelyurt Portakal Festivali’ne bir heyetle katılmak için karar alan Büyükşehir Belediyesi heyetinin gezisi başlamadan bitti.

Heyette yer alan Meclis üyeleri, İçişleri Bakanlığı’ndan gelmesi gereken evrakların yetişmediği gerekçesiyle gezinin iptal edildiğini son anda öğrenince büyük şaşkınlık yaşadılar. Gezinin son dakikada iptal edilmesi, özellikle sosyal medyada  “Başkan Kocamaz’a yurt dışı yasağı mı uygulandı?” gibi yorumlara neden olurken, kentte büyük bir şaşkınlık dalgası yarattı. Söz konusu geziye Büyükşehir Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, Genel Sekreter Devran Kutlugün başta olmak üzere Belediye Meclis üyelerinden oluşan 20 kişilik bir heyet katılacaktı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA