Mersin’de ‘Adalet Nöbetleri’ sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de ‘Adalet Nöbetleri’ sürüyor


 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ne Mersin’den destek vermek için başlatılan Adalet Nöbeti eylemi Mersin’de 2 farklı noktada sürüyor.

Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet yürüyüşüne destek vermek için Mersin’deki adalet nöbeti eylemi iki farklı noktada devam ediyor. Özgecan Aslan Meydan’ında (Barış Meydanı) toplanan bazı gönüllü vatandaşlar, Adalet yürüyüşüne dikkat çekmek için örgü örme eylemi gerçekleştirirken; CHP İl Başkanlığı tarafından da Ramazan Bayramı nedeniyle ara verilen Adalet Nöbeti, Pozcu’da yer alan Gençlik Anıtı önünde kaldığı yerden sürüyor.

ADALET İÇİN ÖRGÜ ÖRMEYE DEVAM
Akşam saatleri öncesinde Özgecan Aslan Meydanında bir araya gelen bir grup gönüllü vatandaş “Adaleti adım adım örüyoruz” sloganıyla örgü örme eylemi gerçekleştirdi. Mersin Tabip Odası Başkanı Ful Uğurhan’ın da destek verdiği gönüllü vatandaşlar, alanda uzun saatler boyunca örgü örme eylemi yaptı.

NÖBETE BAYRAM’DAN SONRA KALDIĞI YERDEN DEVAM
CHP İl Başkanlığı tarafından, bayram arası verilen Adalet Nöbeti eylemi ise, Pozcu’da yer alan Gençlik Anıtı önünde kaldığı yerden devam ediyor. Mersin Emek ve Demokrasi Güçlerinin de destek verdiği Nöbet eyleminde, CHP il yönetimi tam kadro hazır bulundu. Birçok STK temsilcisi ve partilinin de katıldığı eylemde sık sık “Adalet” sloganı atıldı, vatandaşlar “Adalet” yazılı şapkalar taktı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA