Ali ŞANLI | UMARIM BU DEFA OLUR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 17.11.2017  E-Mail : alisanli@hotmail.com


UMARIM BU DEFA OLUR

Mersin İdman Yurdu’nda yeni yönetimle birlikte değişim başladı. Ancak bu değişim Mersin İdman Yurdu’nu kurtarır mı bilmiyorum. Yönetim profiline bakıldığında Kulübe büyük ekonomik katkılar sunacak, kurumsallaştıracak, tesisler kazandıracak isimler göremedim. Geçen haftaki yazımda belirtmiştim Başkan Hamit İzol’un kongre günü ve sonrasında yaptığı açıklamalar umut verici değildi.

3’cü Lige düşmeyi düşünen, önce borçları ödeyelim gibi söylemler benim kafamı karıştırmıştı. Umarım bu stratejik bir konuşmadır. Aksi takdirde bu yönetiminde günü kurtarma çabasının dışına çıkmayacağını düşünüyorum. Ligde Mersin İdman Yurdu’nun performansı hiç iç açıcı olmayabilir ama diğer takımların şuana kadar almış olduğu puanlar ve Ligdeki kalitesi takımların olduğu düşünecek olursak devre arası yapılacak takviye ile çok rahat bu Ligde kalınabileceğini düşünüyorum.

Kulüpten gelen bilgilere bakıldığında alacaklı birçok oyuncunun avukatı ile görüşüldüğü olumlu dönüşlerin olduğu bilgisi ulaşıldı. Umarım bu defa gerçekleşir ve uzun zamandır kapalı olan transfer tahtası açılır. Ben 20 gün içinde bu yönetimin bir şey yapıp yapamayacağını, gücünün ne olduğunun ortaya çıkacağını düşünüyorum. Ve bu yüzden 20 gün bekleyip yaşananları izleyeceğim.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA