Ali ŞANLI | B PLANI DA OLMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 13.12.2017  E-Mail : alisanli@hotmail.com


B PLANI DA OLMADI

Mersin İdman Yurdu yeni yönetimi yaptığı açıklama ile bir baskıma resmen 3’cü Lig hazırlıklarına başladıklarını söylediler. Oysa büyük umutlarla gelinmiş ve ya öyle bir algı yaratılarak takımın kurtulacağı havası estirilmişti. Ancak resmen dağ fare doğurdu sözü Mersin’de bir defa daha gerçekleşti.

2 milyon nüfuslu bir kentin takımını ayakta tutamayan, tutmaya çalışmayan kenti yönetenleri asla unutulmayacak. Futbol piyasasında 100 milyon liranın komik rakamlar olduğu, üst ligde oynayan takımların çok rahat bu paraları ödediği düşünülecek olursa düzenli olarak Mersin İdman Yurdu’nun alt liglere düşmesini izlemek kendi ayağına sıkmaktan farksız olarak görüyorum.

Bir başka sıkıntılı durum ise B planın çökmüş olması. Tüm planlar Mut İdman Yurdu üzerine kurulmuştu. Ama Mut İdman Yurdu Bölgesel Amatör Ligde Liderin 14 puan gerisinde kalınca o defterde kapandı. 
Yeni bir plan var mı? 
Nasıl hayata geçer bilmiyorum ama bir gerçek var Mersin İdman Yurdu başta olmak üzere Mersin Futbolu yerlerde sürünüyor olması.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA