Ali ŞANLI | Hedef baraj maçı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 12.01.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


Hedef baraj maçı

Süper Amatör 2 haftalık aranın ardından tekrar motor diyecek. İçelspor'un domine ettiği Ligde 1.sıra Lig sonuna kadar meşgul gibi gözüküyor. Sürpriz olmaz ise İçelspor geride kalan 11 maçı rahat kazanacağını düşünüyorum. Büyük paralar harcayan Meskispor tam anlamı ile hayal kırıklığı yaşıyor. Tümüyle lig şampiyonluğuna odaklanması, Bölgesel Amatör Lige direk çıkmak için plan yapan Meskispor duvara çarpmış gözüküyor.
Tabi tümüyle BAL'a çıkma şansı bitti diyemeyiz. Çünkü BAL'dan gelecek olan bir takımla baraj maçı oynayacak ve o maçı alan yoluna BAL'da devam edecek. Bölgesel Amatör Ligde ki tabloya bakıldığında Süper Amatör Liginin ikinci takımı ile karşı karşıya gelecek olan takım Anamur Belediyespor ve ya Silifkespor gibi gözüküyor.
 Bu takımların kadro yapıları ve devre arası yapacakları transferler bize kimin BAL'da mücadele edeceğinin ipucu verebilir. Kulislerde konuşulanlara bakılacak olursa takımların ciddi takviyeler yapacağı iddia ediliyor. Umarım yapılan transferler nokta transfer olur ve bizlerde keyifli maçlar izleriz.

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA