Ali ŞANLI | Amatör ruh bitti mi? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 16.02.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


Amatör ruh bitti mi?

Tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Mut İdman Yurdu'nda yaşanan skandal gözlerin Amatör takımlarına çevrilmesine neden oldu. Profesyonel Liglerde görmeye alıştığımız, çok sık duyduğumuz yöneticilerin para, pul işine girdiğini bilirdik. Ama bunun Amatör Liglerde olacağını ben fazla ihtimal vermezdim. Mut İdman Yurdu'nda yaşandığı İddia edilen olay yaşanmadıysa, iftira ise bunu mahkemeler çözer.
 Yok, aslı var ise Amatör takımların nasıl küçük bütçelerle bir şeyler yapmaya çalıştığı, çok zor şartlarda ayakta kalmaya çalıştıkları düşünülecek olursa yapılan cezasız kalmamalı. Umarım tüm bu yaşananlar dedikodudan ibarettir. Şimdi bu yaşananların hafta sonu oynanacak olan Lig maçına nasıl yansıyacağını göreceğiz.
Mut İdman Yurdu ilk defa Bölgesel Amatör Ligde oynamasına rağmen başarılı bir sezon geçiriyor. Seri mağlubiyetler almaz ise seneye de bu Ligde mücadele etme olasılığı yüksek. Ancak Kulüp Başkanının zimmetine para geçirdiği iddiası mutlaka takıma olumsuz anlamda katkı yapacağını düşünüyorum. Sonuç olarak para, pul işleri Amatör Liglere kadar düşmüş ise işin çivisi çıkmış demektir. Bunların Amatör ruhla bir alakası yoktur.

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA