Hediye EROĞLU | BİLLBOARDLAR…! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Hediye EROĞLU

Tarih : 21.02.2018  E-Mail : heroglu33@hotmail.com


BİLLBOARDLAR…!

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin gelişi için yeri göğü billboardlarla donatanlar mesele halkın bilgilendirilmesi gereken en önemli konulardan biri olunca hiç oralı olmadı. Değişen otobüs hatlarının bilgileri ile bazı güzergahlarda paralı sisteme geçilmesi billboardlarda yer almadı!

Neden? Çünkü gerek yok! Nasıl olsa halk yaşayarak öğrenir! Bahçeli’nin gelişi 4 Şubat. Bugün 20 Şubat. Birkaç gün de erken asıldı o billboardlar… Yani nereden baksan 20 gündür kentin her köşesinde varlar… Ve muhtemelen bir süre daha kalacaklar…
Ancak 10 Mart’ta partisinin il başkanlığı kongresi için kente gelmesi beklenen Recep Tayip Erdoğan’ı karşılama hazırlıkları kapsamında muhtemelen bu  Bahçeli billboardları yerini cumhurbaşkanına kaptıracak. 
Ama vatandaş için değişen bir şey olmayacak! 

Şeffaflık, katılımcılık. erişilebilirlik, ulaşılabilirlik, hizmet kalitesi, halkın memnuniyeti Büyükşehir’in sözde en çok önem verdiği konulardan… Uygulama ise böyle olmadığı bu otobüs işinde görüldü. Özellikle değişen hatlar ile ilgili yeteri kadar talep araştırması yapılmaması ve halkın görüşünün dikkate alınması  mağduriyetler doğurdu. Üstüne üstlük yeteri kadar bilgilendirmeme de cabası oldu… 
Bazı güzergahlarda paralı sisteme geçilmesinden bihaber olan vatandaş ne yapacağını bilemeden ortada kaldı. 

***  

Mersin’in, Mersinli’nin derdi ile dertlendiğini, çözüm için gecesini gündüzüne kattığını iddia eden Büyükşehir’e bir uyarımız da, tehlike yaratan tabelalar, yapılar!... Gazetemizde de yayınladığımız haber doğrultusunda özellikle çarşı merkezde bu konuda ciddi bir düzenlemeye gidilmesi gerektiği açıkça ortada! Zira çarşı merkezde rüzgarlı havalarda tabelalardan rastgele montajı yapılan yapı malzemelerine kadar hayati tehlike yaratan çok sayıda düzensiz yapılaşma mevcut. Bu konuda önlem alınması acil ve elzem!

  




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA