Ali ŞANLI | BİRİLERİ DUR DEMELİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 20.04.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


BİRİLERİ DUR DEMELİ

Maalesef Türkiye'de artık futbol oynanmıyor. Futbol adı altında her şey yapılmaya başlandı. Özellikle İddaa oyununun çıkması, kulüplerin kötü yönetilmesi, kulüpleri futbolun içinden gelenlerin değil de parası olanların yönetmesi Türk Kulüplerin dibe vurmasına neden oldu. En son oynanan Fenerbahçe Beşiktaş Ziraat Türkiye kupasında yaşanan çirkin olaylar yeter artık dedirtecek cinstendi.
Saha içi ve dışı olaylar maalesef Türkiye Liglerinin zirvesinde yer alan takımların sahasında sadece yaşanmıyor. Hemen hemen tüm Liglerde abartısız daha fazlası yaşanıyor. Mersin Amatör Liglerinde sahaya bisiklet atıldığını gördüm, hakemin saha içinde kovalandığını gördüm, taraftarın sahaya girerek futbolcuları kovaladığını gördüm, hocanın oyuncunu tokatladığını duydum.
Sonuç olarak şiddet futbolun her kategorisinde var. Artık birilerinin buna dur demesi gerekiyor.3 puan alma yolunda veya şampiyonluk yolunda yapılan her şey mubahtır mantığı artık yok olmalıdır. Türk futbolu her geçen gün dibe vuruyor. Avrupa’ya giden takımlarımız çok erken eleniyor, futbol kalitesi yok, zeki çevik ve ahlaklı oyuncu yok denecek kadar az.
Futbolu yönetenlerin artık düşünmesi gerekiyor. Cezaların uygulanmadığı, üstelik cezaların caydırıcı kıvamda olmaması yaşananları önleyemiyor. Umarım Kadıköy’de yaşanan olaylar son olur aksi takdirde az olan futbolun sonu olur. 

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA