Hediye EROĞLU | YOK OLURSUNUZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Hediye EROĞLU

Tarih : 24.05.2018  E-Mail : heroglu33@hotmail.com


YOK OLURSUNUZ!

Kalemi kağıdı eline alan ‘yaz Allah yaz’ ediyor… Gazetecilikten nemalananlar için bulunmaz nimet tabi seçim ortamı! Ne tutturtabilirse kar edecekler çünkü!

Ancak bizim amacımız bu değil! Elimizden geldiğince topluma ışık tutmak… Toplum, medya üzerinden nemalananlara karşı doğruyu savunabilmek…

Öncelikle; 24 Haziran seçilmelerinin açıklandığı gün yazdığım gibi; Olağan üstü hal ortamında seçim yapılamaz! Yapılmamalıdır!

OHAL gölgesinde sandığa gitmek ile demokrasi ateşini yakamayız! Seçim güvenliği için böylesine ‘tekinsiz’ bir ortamda adeta yangından mal kaçırır gibi seçime gitmek ise apayrı bir sıkıntı!

Bu anlamda Oy ve Ötesi’nin yürüttüğü çalışmaları önemsiyorum! Tamamen gönüllü ve siyasi partilerden bağımsız bireylerin yola çıkarak kurduğu platform bugün 50 bine yaklaşan gönüllüsü ve tüzel kişiliği ile sandıklara sahip çıkmak üzere sandıklarda gönüllü gözlemcilik yaparak, sayım tutanaklarını topluyor. YANİ GELECEĞE SAHİP ÇIKIYOR!

***

Öte yandan Bizim için OHAL ortamında seçimin yapılmaması, seçim güvenliğinin sağlanması öncelikli konular olurken ‘yalakalar’ aday listelerinin peşinde…

Milletvekilliği aday listelerindeki sürprizler, kabul görmemeler, sözde istifalar, ittifaklar, Kürt oylarının hesabına oturanlar ülkenin içinde bulunduğu kritik dönemeçte, güçlünün yanında nasıl yer alabileceğinin peşinde koşuyor!

Unuttuğumuz bir gerçek var ki; siyaset hizmet için yapılır! Ülkemizdeki gibi dini veya ideolojik inançları/davaları kutsayarak-kullanarak yapılmaz! Siyasetin temeli de, işleyişi de, var oluşu da buna aykırıdır!

Sonra siyaset yapayım derken toplumu böler, parçalar ve her bir parçasının altında kalarak yok olursunuz!




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA