Pınar DOĞAN | SEÇİM SÜRECİ VE AKLIMA TAKILANLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Pınar DOĞAN

Tarih : 11.06.2018  E-Mail : pinardoganersoy@hotmail.com


SEÇİM SÜRECİ VE AKLIMA TAKILANLAR

Seçim propagandası için lokantaya gelen ve oradaki müşterilerin tek tek ellerini sıkmak için uzanan vekil adayının elini havada bırakan genç; bu hareketiyle o partiyi desteklemediğini anlatmaya çalışırken, aslında insanlığını da sorgulatmıș olmuyor muydu; insanlığı hâlâ partiler üstü görenlere?

Düğün mevsimi olan yaz aylarında salon bulmanın zorluğunu bilerek, aylar önce ancak gündüz düğünü için bir yer bulabilen sevgili vatandaş; erken seçim kararı alınması ile beraber, saat 18 e kadar düğün yapmanın yasak olduğunu açıklayan YSK kararı karşısında, nasıl bir ruh hali içerisindeydi sizce?

İndirimli uçak ve otel fırsatlarını değerlendirebilmek için kış ayında tatil rezervasyonu yapan ve parasını ödeyen; kısıtlı imkânlarla dinlenmek için kendisine bütçe ayırabildiği için sevinen memleketimin insanı,  vatandaşlık görevi ile eğlenme ve dinlenme fırsatı arasında yaşadığı çatışmanın geriliminin faturasını kime çıkarmalı ve şimdi ne yapmalıydı?

Bir partinin barajı aşması gerekliliği ile,  gönlündeki partiye oy verme isteği arasında seçim yapmak durumunda yaşanan gerilimin altında yatan neden,  memleket sevdası olarak da yorumlanabilir miydi?

Aklımda yine deli sorular... Gündemde bu ara seçim var.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA