Ali ŞANLI | BEKLENEN SON!... | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 22.06.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


BEKLENEN SON!...

Mersin İdman Yurdu şu günlerde yeniden gündem oldu. Ama son yıllarda olduğu gibi maalesef olumsuz yönde oldu. Son 3 yıl içinde 5 Lig birden düşerek Süper Amatör Ligi’ne giden Mersin İdman Yurdu büyük olasılıkla maçlara çıkmayacak. Aslında doğru olan da bu. TFF 1.Ligine düştüğü yıl ve transfer yasağı artı etkili oyuncuların takımdan ayrılması ile fişin çekilmesi gündeme gelmişti.

Sürekli ötelenmesi, gelen başkanların sorumluluk almak istememesi 3 yılın kaybolmasına neden oldu. Sonuç olarak Mersin İdman Yurdu Süper Amatör Ligine düştü. 7 Temmuz’da ki kongrede önce kayyuma sonrada kapanması düşünülüyor.

Ve 100 yıllık Kulüp kötü ellere verilmesinin sonucu olarak kapanıyor. Kulübün bu sonuca gelemsinde emeği geçen bir çok isim şuan da sessiz sedasız köşesinde oturmuş olanı biteni izliyor. Kulübe gönülden bağlı olunmadığı için, futbol sevgisi yeterli olmadığı için en önemlisi işleri bittiği için Kulüp kaderine terk edildi.

Tabi tarih bunları yazacak,emeği geçen hiçbir isim unutulmayacak. Umarım olurda B planı hayata geçer Mersin İdman Yurdu başka bir Kulüpte hayat bulursa Kulübü zor duruma sokanlar unutulmamalı. Ve kesinlikle Kulübün yanına yaklaştırılmamalı diye düşünüyorum.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA