Hediye EROĞLU | HAYDİ SANDIĞA… | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Hediye EROĞLU

Tarih : 22.06.2018  E-Mail : heroglu33@hotmail.com


HAYDİ SANDIĞA…

Yarın seçim var! Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği için sandık başına gideceğiz. Seçim hakkımızı, seçilmeyi hak etmeyenden yana kullanmak, seçim değildir! 

Seçilemeyecek yerlerde olan yakınlarınız, akrabalarınız, ahbaplarınız, çıkarlarınız, kendiniz için değil, ülkenin geleceği, sorunların çözümü, barış, huzur, refah istiyorsanız oy vermeye gidin.
Kula kulluk etmek, gemisini kurtaran kaptan olmak, hamaset etmek, öfke kusmak, egosunu tatmin etmek isteyen OY vermesin! 
Zira sandık her şeyden önce VİCDANDIR!

Mersin için tahminim CHP’nin, İYİ Parti’nin ve HDP’nin oylarında gözle görülür bir artış farkı olması. AKP ve MHP’nin oylarında düşüş olacak ancak özellikle kırsaldaki oylarında çok büyük düşüş görülebilir. 
CHP’nin yakalayacağı artışta Mersin il örgütünün çok büyük bir katkısı olmayacak ama beklentilerin altında oy çıkarsa işte bunda payları var demek doğru olur. 
İYİ Parti’de başarı il teşkilatında değil, partililerin gönüllü, azimli ve inançlı çalışmasında yatmaktadır.

AKP’de ise durum Türkiye ile eş değer. Malum Mersin küçük Türkiye’dir. Ancak gerek Mersin’e hitap etmeyecek il teşkilatı yapısı, gerek Kürşat Tüzmen’den, Zafer Çağlayan’a kente verilen bakanlıkların Mersin halkı için somut projeler hayata geçirememesi ve vaatlerden öteye gidememesi oy kaybındaki en büyük etken olacak. 
MHP ise gerek genel merkeze tepkiler, gerek iktidar iddiasıyla çıktığı yolda AKP’ye ittifak ile koltuk değneği olunması ve gerekse de yerelde ki hizmet başarısızlıklarının etkisi ile sürpriz olmayacak bir oy kaybı yaşayacaktır.  

Tüm bu yazılanlar kişisel görüş ve tahmindir. Partilerin başarıları ülkelerin başarıları değildir! Partilerin başarıları ülkeleri daha iyi bir geleceğe taşımaz! Partiler/iktidar için değil insanlık için dünya için politika üreten siyasetçilere ihtiyaç vardır….

Haydi sandığa…

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA