Ali ŞANLI | İLGİNÇ OLACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 13.07.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


İLGİNÇ OLACAK

Mersin İdman Yurdu profesyonel Ligde olmadığı için Mersin’i Türkiye Ziraat Kupasında Tarsus İdman Yurdu ile Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Mut İdman Yurdu temsil edecek. Bu olaya iki açıdan bakabiliriz. İlki 100 yıllık Kulüp Mersin İdman Yurdu’nun düştüğü durum, kapanma aşamasında olması,Kupalarda görmeye alışık olduğumuz Mersin İdman Yurdu yerine başka takımı görmek üzücüm olacak.

Diğer pencereden bakacak olursak Mut İdman Yurdu’nu tarihinde ilk defa Ziraat Türkiye kupasında mücadele edecek olması sevindirici. Eminim başta Mut olmak üzere Kente yaşayan herkes sevinmiştir. Umarım Mut İdman Yurdu en azından birkaç tur geçerek İlçe’nin adını en iyi şekilde duyururlar.

Bölgesel Amatör Ligde oynayan bir başka temsilcimiz İçelspor’da ilginç transferlere imza atıyorlar. Alınan oyuncular genelde bir üst Ligden olması takım kalitesini artıracak gibi gözüküyor. Alınan oyuncuların CV’lerine bakıldığında şampiyon olmamaları için bir neden yok gibi. Tabi bu oyuncuların öncelikle takıma daha sonra Kente uyum sağlaması gerekiyor. Ha bir de BAL’ı tanımaları gerekiyor.

Çünkü Bölgesel Amatör Lig ara bir Lig  burada futbol sert oynanıyor. Bu Ligi bilmeyen herkes zorlanır. Kısaca bizi ilginç bir futbol sezonu bekliyor. Ne kadar ilginç olacağını yaşayarak göreceğiz.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA