Ali ŞANLI | NEREDEN NEREYE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 17.08.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


NEREDEN NEREYE!

Hafta içi Mersin İdman Yurdu Toroslar Belediyespor ile hazırlık maçı oynadı. Skor çok da önemli değil.93 Yıllık Kulüp Amatör Lige kadar düşmesi beni bir kez daha üzdü. Bundan bir kaç yıl önce Fenerbahçe ile Kadıköy’de başa baş oynayan, Beşiktaş'ı İstanbul'da elinden kaçıran, Galatasaray karşısında 2-0 üstünlüğü yakalayıp Fatih Terimin bağırtan o takım şimdi Amatör Ligde.

Hafta içi oynanan hazırlık maçında işte bunları düşündüm. Koca Kent bir takımı profesyonel Ligde tutamadı. Bırakın tutmayı kapanma eşiğine gelen takıma destek bile verilmiyor. Bilmiyorum bu takımın buralara gelmesinde emeği olan İnsanlar şuan ne düşünüyor, ne yapıyor, akıllarından ne geçiyor hiç fikrim yok. Ama şundan eminim hiç kimse takımı bu noktaya getirenleri unutmayacak.
Hazırlık maçına gelince Mersin İdman Yurdu ve Toroslar Belediyespor'u hazır görmedim. Şu oyuncu iyi, ligde çok iş yapar diyeceğim oyuncuda yoktu. Umarım bu hafta içi yapılan ağırlık idmanlarından dolayıdır, yüklemelerden dolayıdır. İlerde nasıl düzelirler mi, lige ağırlıklarını koyarlar mı bilmem ama şuan yetersiz gibi duruyor her iki takımda.
Son olarak iki sözde taraftara edelim. Her fırsatta sosyal medya üzerinden Mersin İdman Yurdu sokakta oynasın kaldırımda oturup izlerim diyenleri görme zamanı geldi. Umarım profesyonel Ligde vermedikleri desteği Amatör Ligde veririler.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA