Ali ŞANLI | SON MAÇLARA ÇIKILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 14.12.2018  E-Mail : alisanli@hotmail.com


SON MAÇLARA ÇIKILIYOR

Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarı bu hafta sonu oynanacak maçlarla tamamlanıyor. Mersin temsilcilerinden Silifke Belediyespor, zirveye oynayan takım olarak ön plana çıktığı için tüm gözler bu takıma dönmüş durumda. Pazar günü lider konuk olacak olan Silifke ekibi bu maçta mutlaka puan yada puanlar için sahaya çıkacak gibi duruyor.

Çünkü bu maçı alan 1 adım öne geçecek. Belki de Silifke uzun zamandır böyle bir maç oynamamış olabilir ama başlarındaki Yılmaz hocanın Süper Lig tecrübesi olduğu için ekibini iyi hazırlayacağını düşünüyorum. 

Mersin İdman Yurdu’nun kapanma aşamasında olduğu düşünülecek olursa mutlaka Mersin’de bir takımın profesyonel liglerde olması gerekiyor. Bu takım da şuan için Silifke Belediyespor olarak öne çıkıyor. 

Umarım Pazar günü oynanacak maçta Silifke ekibi en azından 1 puan ile dönerek umudunu ikinci yarıya taşır. 
Silifke şampiyonluk peşinde koşarken Mut İdman Yurdu ve İçelspor ligde kalma mücadelesi veriyor. Her ikisi de 21 puanla 4 ve 5. Sırada bulunuyor. Bu takımların kadro yapıları incelendiğinde İçelspor ağır basıyor. Ama şampiyonluk parolası ile lige başlayan şimdilerde düşmemeye oynayan İçelspor’un da şapkasını önüne koyup ben nerede yanlış yaptım demeli ve önümüzde ki sezon aynı hataları yapmamalı.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA