Ali ŞANLI | DESTEK VERMENİN TAM ZAMANI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 11.01.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


DESTEK VERMENİN TAM ZAMANI

Mersin spor anlamında dibe vurduğunu her fırsatta dile getiriyorum. Bu aralar Mersin’de Çukurova Basketbol takımının başarısı dışında, spor anlamında doğru dürüst bir şey olmuyor

Mersin İdman Yurdu’nu amatör lige düşürdüler, Erkek Basketbol Takımını tarihe gömdüler, atletimiz de sayılı kentlerin başında geliyorduk o da bitti. Amatör lig deseniz kalite yok.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen Mersin’de tek güzel olan şey Çukurova Basketbol takımı. Mersin Büyükşehir Kadın Basketbol Kulübünün bütçesini düşünecek olursak Çukurova resmen şov yapıyor. Avrupa ve Türkiye liglerinde yenilmez aramada oldular. Bu başarı maalesef kente fazla destek bulamasa da sessiz ve derinden, ödün vermeden doğru bildikleri yoldan gidiyorlar.
Avrupa ve Türkiye’deki başarılarından dolayı şuan bu kente alkışı alan tek kulüp bana göre; Çukurova. Eğer Çukurova takımına destek verilirse Avrupa ve ligde bir ilki gerçekleştirebilirler diye düşünüyorum.

Süper Amatör Lig ise 1 hafta aradan sonra tekrar sahalara dönüyor. Lig tüm heyecanı ile kaldığı yerden devam edecek. Lider Toroslar Belediyespor ara transfer döneminde sadece kadrosuna şuana kadar Veli Tekini kattı ve takımın iskeletini bozmadı. En yakın takipçisi Meskispor, Akdeniz Belediyespor’un santraforu Volkan’ı alarak kulübesini güçlendirdi.
Kısaca Süper Amatör Ligde geriye kalan 10 hafta az da olsa çekişmeli geçecek gibi görünüyor. Toroslar Belediyespor ile Meskispor arasında ki 6 puan fark kapanır mı bilmem ama açılmayacağını söyleyebilirim.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA