Ali ŞANLI | İŞİMİZ ADAYLARA KALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 15.02.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


İŞİMİZ ADAYLARA KALDI

Yerel seçimlere çok az bir zaman kaldı. Partilerin adayları sokak sokak gezerek Başkan olmaları durumunda nelere yapacaklarını halka anlatıyorlar. Bazı adaylar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu da ziyaret ettiler. Bir kaçında orada bulundum ve spora bakış açıları tam anlamıyla olmasa da beğendim.

En azından adaylar 2 Milyon’a ulaşmış bir Kentin profesyonel bir takımı olmamasını soruluyorlar. Koltuğu oturmaları durumunda Kent sporuna neler yapacaklarını anlatılar. Kimi sadece Amatör takımlara destek olacağını kimi ise bir takımı alıp profesyonel lige çıkaracağını söyledi. Tabi hemen hemen her aday tesis yapacağını da ifade etti.

Umarım bu söylemler sadece sözde kalmaz eyleme de geçer. Tabi burada adayların spor geçmişi de önemli,Eğer bir daya geçmişte spor ile ilgilenmiş her hangi bir branşta mücadele etmiş ise spora katkısı kesinlikle olur. Eğer spor geçmişi yok ise tüm bu vaatler sözde kalır. Ama bir gerçek var ki bu Kent çok kısa zamanda futbolu kastediyorum üst liglerde olmalı.

Umarım gelecek olan yeni başkanlar sporu gerçekten sever ve başta tesis olmak üzere Kent sporuna gerekli desteği veririler.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA