Ali ŞANLI | BU FIRSATI KAÇIRMAYIN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 19.04.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


BU FIRSATI KAÇIRMAYIN!

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) beklendiği gibi oldu Silifke Belediyespor, son haftaya büyük avantajla girdi. 59 puanı bulunan Silifke temsilcisi Ceyhanspor’u yenerek 56 puanlı Aksaray Belediyespor’un önünde son haftaya girdi. Bu saatten sonra Silifke buradan şampiyonluğu verir mi diye soracak olursanız sanmıyorum derim. Evet futbolda 90 dakikada her şey olabilir. Ama neredeyse sezon başından beri liderliği kimseye bırakmayan Mersin ekibi ligin son haftasında üstelik 1 puanın yettiği maçta istediğini alamayacaksa bence kulübü kapatsın. Umarım bir aksilik olmaz, futbol adına büyük hata yapmaz ve en azından bir Mersin ekibi 3’ncü lige çıkma şansını yitirmez. Aslında 3’ncü lige uzun zamandır bu kadar yaklaşmamıştık. Belki bu defa şeytanın bacağını kırar ve bir Mersin ekibi 3’ncü lige çıkar.

 

Aslında Silifke Belediyespor’un 3 lige çıkması bir çok kulübün işine yarayacak. Örneğin küme düşen Mut İdman Yurdu baraj maçı oynayacak. Şuan ki şartlara göre baraj maçı oynaması gereken İçelspor’un ise ligde kalması kesinleşecek.

 

Yani şuan kent Silifke Belediyespor’un önce şampiyon olmasını ardından da baraj maçlarından birini kazanarak 3’ncü lige çıkmasını istiyor. Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı garantileyen Meskispor da ise belirsizlik hala sürüyor. Orada nasıl bir oluşum olacak, hedefler ne olacak, hoca ve başkan değişecek mi? gibi sorular şuana kadar yanıt bulmuş değil. Sanırım Mayıs ayında bir çok şey netleşecek bekleyip ve göreceğiz.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA