Ali ŞANLI | Bazı şeyler netleşmeli | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 24.05.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


Bazı şeyler netleşmeli

Her geçen hafta Mersin İdman Yurdu İçelspor ortaklığı netleşiyor. Bu ortaklıktan nasıl bir sonuç çıkar bilmem ama doğru adımlar atılır,doğru isimler ile yola çıkılırsa bu oluşum amacına ulaşabilir. İçelspor yönetimi ilk olarak ama öncelik olarak mutlaka tesis sorununu çözmeli. Mersin İdman Yurdu gibi Macit Özcan tesislerine mahkum olmamalı.
Tesisi olmayan Kulüp,alt yapısı güçlü olmayan Kulüp yok olmaya mahkumdur. Tesisin olmaz ise yeni oyuncu çıkarmasın, eğer kendi tesisin olmaz ise oldu ya yeni bir oyuncu çıkardın oyuncunun kendini geliştirecek ortam sunamaz isen oyuncu gelişimini tamamlayamaz. Sonuç olarak tesis bir Kulüp için olmazsa olmazı olmalı.
Kulislerde konuşulanlara bakıldığında İçelspor ve İdman Yurdu 1925 şampiyonluğa oynayacak gibi.İçelspor’un Mersin İdman Yurdu ile ortak hareket etmesinin temelinde şampiyonluk yatıyor. İçelspor’un hedefi kesin şampiyonluk. İdman Yurdu 1925 ise şampiyonluğa oynayacağını dile getiriyor. Umarım bu sözde kalmaz. Her iki Kulüpte sezon başında yapacağı transferler hedeflerinin gerçekten tam olarak ne olduğunu ortaya koyacak diye düşünüyorum.
Bölgesel Amatör ligde 3’ncü takımımız olan Meskispor’da durum biraz karışık gibi. Meskispor yönetimi eski sezondan kalan borçları yeni seçilen Belediye Başkanı Vahap Seçer’den istiyor. Yeni Başkan ise Meksipor’un borçsuz olarak iade edilmesini istiyor. Kısaca orada bir sorun var. Bu sorun nasıl aşılır,eski yönetim devam edermi,yeni yönetim hedef olarak şampiyonluk dermi bilinmez ama ne olacaksa kısa süre içinde olmalı.

 




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA