Ali ŞANLI | OLMADI BAŞKAN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 14.06.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


OLMADI BAŞKAN!

Hafta içi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanının makamında Mersin futbolunu yakından ilgilendiren bir toplantı yapıldı. Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) oynayan takımlar İçelspor, Meskispor ve İdman Yurdu 1925 ekipleri belediyeden destek almak, en azından 1 takımı destek vererek 3’ncü lige çıkarmak için bir araya geldiler. Ancak Kulüpler Başkan Vahap Seçer’den bekledikleri ilgiyi görememişler.

Kulüpler Başkandan Macit Özcan Tesislerini kullanmak,olası ihtiyaç duyulması durumunda ekonomik destek almak istiyorlar. Ama Başkan Seçer önce kendini düşünmüş gözüküyor. Bırakın destek olmayı ‘kendi işinizi kendiniz görün, benden bir şey beklemeyin, hatta gücünüz yoksa bu yola çıkmayın’ gibi uyarılarda bulunmuş.

Bir yere kadar Başkan Seçer’e destek verebilirim. Tamam Belediye borç içinde, bazı sorunları var ama bu takımlar şuan Amatör ligde. Siz Amatör ligde oynayan takımlara dahi destek olmaz iseniz yarın bu takımlardan biri olası profesyonel lige çıkacak olursa demek ki hiçbir şekilde yüzlerine bakmayacaksınız.

Belediyelerin tek görevi yol, park yapmak değildir. Kentteki Amatör takımlara destek vermesi gerekir. Bu destek sadece 20 forma ile sınırlı olmamalı. Umarım Başkan Seçer bu hatasından döner. 2 Milyonluk Kente bir profesyonel takım kazandırmak adına elini taşın altına sokar.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA